noiembrie 02, 2010

Surpriză! Minute de Fotografie cu Banda Foto

În seara asta dezvăluim surpriza pe care v-am pregătit-o de câteva săptămâni. Banda Foto, grupulețul vostru preferat de fotografie, a decis să creeze prima emisiune de fotografie românească de pe Youtube. Întrucât este scurtă, prezentând doar câteva sfaturi practice și un fotograf preferat, am decis să o numim „Minute de Fotografie”.

Primele „Minute de Fotografie” se ocupă de fotografia de portret, dând câteva repere generale.

Această primă ediție este prezentată de Simina și Rareș, urmând ca, pe viitor, să se mai schimbe prezentatorii, în funcție de tema aleasă.

Iată primele „Minute de Fotografie” create de Banda Foto:

Vizionare plăcută!


2 comentarii:

Unknown spunea...

Felicitari pentru ideea de a face acest filmulet, este o idee frumoasa si utila ! Dar mare atentie, in text se spun multe aberatii in legatura cu incadratura, compozitia, lumina. Ca sa vorbesti despre asa ceva iti trebuiesc multe cunostinte despre imagine,pictura, film, nu sunt suficiente pasiunea si cateva articole citite pe net. Atentie la incadraturie pe cale le folositi in filmulet !

Banda Foto spunea...

Buna Laza,

Ne bucuram pentru ca ti-ai aratat interesul fata de Minutele noastre de fotografie. Nu am spus niciodata ca suntem perfecti, trebuie sa intelegi ca inca suntem la inceput, vom invata cu timpul si pe masura ce castigam experienta, iar daca ne spui ce "aberatii" am spus, iti promitem ca avem grija ca pe viitor sa nu le mai repetam si ca le vom rectifica intr-un video viitor.