noiembrie 10, 2010

Mornin' Coffee


Si marele castigator al mini-concursului de fotografie organizat bilunar de celebra echipa de fotografi BandaFoto este... Un tanar artist care a reusit sa ne arate ca drogul de dimineata (a se citi cafeaua) este ceea ce ne tine in priza pana la sfarsitul zilei. Pentru a putea face fata unei zile agitate in care orele nu iti mai ajung si toata lumea vrea ceva de la tine fara sa te intrebe tu ce asteptari ai de la ei ai nevoie de un stimulent energic de care ajungi dependent.
Unii dintre noi suntem dependenti de muzica buna si de un zambet. Nu stiu despre voi insa eu daca ma trezesc dimineata si vad un zambet sincer ma simt bine toata ziua plus ca in fiecare dimineata am un anume playlist special creat care imi da energia necesara. Nu de alta dar nu stiu sa prepar cafele. Cei mai multi prefera insa o cafea tare, fierbinte, cu frisca sau fara, cu lape sau fara, cu mai mult sau mai putin zahar... dupa preferinte.
Pentru ca a povestit asa frumos, in imagini, despre drogul sau zilnic, Florin a castigat din partea BandaFoto si a partenerilor nostrii un set de reviste Punctum, FotoClass, National Geographic asta pentru a avea ce lectura in timpul ce isi savureaza cafeaua de dimineata.

Felicitari si va asteptam si la viitoarele mini-concursuri foto. Urmatoarea tema maine dimineata

Niciun comentariu: