noiembrie 05, 2010

Comunitate foto. .ro

Dragi cititori ai blogului,

Ne bucuram sa va anuntam ca Banda Foto si-a mai facut inca un prieten, in persoana celor de la www.comunitatefoto.ro, un site foarte fain care permite utilizatorilor sa isi uploadeze fotografiile la ei, iar dupa aceea restul user-ilor comenteaza pe baza lor. Partea cea mai interesanta este ca site-ul este format doar din romani, fie ei tineri, experimentati sau incepatori. Am facut cunostinta cu ei pentruc a ne-au rugat sa ii ajutam in promovarea unui eveniment, a unui concurs de fotografie, iar dupa ce am citit descrierea nu am putut spune nu. Iata ce ne-au spus sa dam mai departe, mai exact un comunicat de presa:

Comunicat de presa
Bucuresti, 25 octombrie 2010
"Chipul din multime" - concurs online de fotografie 1-15 noiembrie 2010 by comunitatefoto.ro

Comunitatefoto.ro lansează pe data de 1 noiembrie 2010 concursul “Chipul din multime” (in parteneriat cu NSCmall), cu ocazia dezvoltarii versiunii finale si complet functionale a website-ului www.comunitatefoto.ro. Aceasta este editia pilot a unei serii de concursuri lunare, menite sa-i provoace la creativitate pe toti iubitorii de fotografie.
Incepand din luna noiembrie, dupa indelungi transformari, membrii comunitatii foto se pot bucura de noua fata a acesteia, website-ul proaspat lansat prezentand imbunatatiri substantiale de design si accesibilitate. Concursul online de fotografie vine in completarea acestui eveniment foarte mult asteptat, obiectivul principal al acestuia regasindu-se in cel al intregii noastre comunitati: “ne dorim sa incurajam, sa sustinem si sa promovam la scara larga talentul fotografic, manifestat prin creatii unice”.
Concursul se va desfasura astfel:
- in intervalul 1-15 noiembrie 2010, se desfasoara inscrierile* participantilor pe site-ul www.comunitatefoto.ro, cu o singura fotografie;
- in intervalul 16-28 noiembrie 2010, creatiile inscrise vor fi jurizate (80% votul juriului de specialitate; 20% votul publicului);
- pe 30 noiembrie se vor anunta castigatorii.
*inscrierea este conditionata de inregistrarea gratuita, in prealabil, ca membru al comunitatii.

Cele mai bune 3 fotografii inscrise in competitie vor fi rasplatite cu o multime de premii: un voucher de 100 euro (locul I), oferit de NSCmall (www.nscmall.ro), pentru achizitionarea de accesorii sau aparate foto; reduceri de 20% la inchirierea echipamentelor foto de pe www.inchirierefoto.ro, subdomenii proprii in cadrul comunitatii si multe altele (locurile I, II, III).

Partenerii media sustinatori ai comunitatii sunt: Inchiriere Foto, Veioza Arte, 4arte, Fotografa, Ginger Group, Fotonatura, Revista Echinox, Peisaje Montane, Asociatia Manageri in Dialog, Lume Buna, Banda Foto, Modernism, Photolife, Evenimente Studentesti si revista Ambition.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati site-ul www.comunitatefoto.ro si sa va alaturati retelei noastre in plina expansiune, sau sa ne contactati la urmatoarea adresa: info@comunitatefoto.ro.
Comunitatefoto.ro a aparut in august 2009, din ideile si dorintele a doi prieteni: Marius Iancu - fotograf, si Alex David - web-designer, si s-a transformat, in numai un an, intr-o adevarata platforma social media destinata celei de-a sasea arte.
Comunitatea reuneste cele mai reusite fotografii ale unor tineri, amatori sau profesionisti, pasionati de acest domeniu, oferindu-le cel mai bun mediu in care acestia sa-si expuna si analizeze munca. Creatiile postate pe site sunt vizibile atat utilizatorilor inregistrati, cat si celor neinregistrati, insa numai membrii le pot analiza sau acorda ratinguri. Membership-ul este gratuit si nelimitat, deoarece ne dorim sa incurajam si sa promovam fotografii talentati.




Niciun comentariu: