Despre Banda Foto

Echipa noastra nu s-a nascut din neant, desi se poate spune ca intamplarea ne-a adus impreuna. Intamplarea si o pasiune navalitoare pentru fotografie. In cele care urmeaza va vom da ocazia sa ne cunoasteti, pe scurt. In speranta ca vom avea ocazia sa ne cunoastem mult mai bine vanand impreuna fotografii prin Bucuresti.
Asadar, fara alte introduceri, noi suntem Banda Foto si punem la cale pentru voi Vanatoarea de Fotografii!


Rares
Varsta: Visa la 18, acum nu ii mai place
Ii plac: aparatele foto pe film; filmul "Destinul lui Amelie Poulaine"; tot ceea ce e personalizat; polaroidele; conversatiile filozofice dupa ora 24.
Nu ii plac: oamenii care asculta muzica la difuzorul telefonului in RATB sau metrou; pustii care invata chitara ca sa atraga fete; Disney Channel; convorbirile lungi la telefon.
Ceva special: are niste adidasi la care are sireturi de 2 culori: unul verde si unul rosu, iar in fiecare seara dupa ce adoarme toata lumea, le schimba intre ele. Are si un prieten daltonist pe care il chinuie mereu puandu-l sa ghiceasca care este rosu si care este verde.


Dan
Varsta: copil cu studiile terminate
Ii plac: lucrurile marunte, neimportante pentru unii, dar care pe el il fac fericit; lucrurile simple surprinse in lumina naturala si in mediul lor; fotografia daca tot s-a ajuns pana aici. Ii mai plac nuantele de gri si oamenii determinati care vin cu ideile de acasa, gata sa accepte pareri noi.
Nu ii plac: oamenii muulti, roz, lingusitori si/sau sclipiciosi
Ceva special: lucrurile trebuie sa fie ordonate intr-o ordine fireasca. Un lucru inceput trebuie terminat. Lucrurile se fac pe rand fara a sa se amestece intre ele. Cand e vorba sa faca mai multe lucruri in acelasi timp se rezuma strict la vorbit in acelasi timp cu mai multi indivizi.


Livia
Varsta: aproape un sfert de secol minus un an
Ii plac: fotografia, altfel nu eram in echipa BF; initiativele, spiritul de antreprenor, bunul simt; marketingul online, aplicatiile online, Internetul si misterele sale; invariabil de dispozitie - vacantele si drumetiile pe munte, de unde si pasiunea pentru fotografia de peisaj, macro si atasamentul fata de natura
Nu ii plac: oamenii prefacuti; muntii de gunoaie sau oamenii care au adus societatea aici (?!); treaba facuta prost - mai bine nu o mai faci;
Ceva special: i-ar placea sa colectioneze si sa faca puzzle-uri; considera ca lucrurile marunte sunt cele care ne fac fericiti.Maria
Varsta: Abia intrata in viata de adult
Ii plac:  Portocalele si pisicile, engleza si muntele, clatitele si muraturile. Apa minerala si ciocolata, dar nu cea alba. Ii place sa lucreze in echipa, dar nu sa fie in frunte. Asculta muzica cu placere, fie ea de la radio, din calculator, mp3, soare, vant, ploaie sau mare.
Nu ii plac: Culoarea roz aprinsa, oamenii onstentativi si prosti, laudarosi sau fitosi. Caldura puternica o displace si la fel si ciorba de burta. Nu ii mai place sa fie plictisita !!! dar deloc deloc nu-i place asta! 
Ceva special: viseaza sa ajunga departe, departe, de partea cealalta a globului... in Anglia. Vorbeste singura in oglinda si din cand in cand cu Pisica. Crede ca apa cu gust este dubioasa. Viata e un curcubeu!!!Simina
Varsta: 20 - rotund
Ii plac: filmele dubioase, barurile de karaoke, cafeaua cu lapte, ceaiul negru, esarfele, vlogurile, autoportretele, copiii maturi si maturii copilarosi
Nu ii plac: oameni care intarzie, politica, picturile bizantine, arhitectura comunista, monologurile, aglomeratiile
Ceva special: o sa te plac daca ma imbratisezi. Port culori tampite in par si la ochi, port bratari mari si vorbesc mult si aleatoriu. Fac des referinte la filme, seriale si melodii. Ma poti inchiria dandu-mi cafea.

Membri mai vechi dar la fel de importanti:


Alina
Varsta: 25 astazi
Ii plac: initiativele mici, dar indraznete; oamenii cu puncte de vedere noi; plimbarile fotografice in oras, desi n-are prea des ocazia sa le faca
Nu ii plac: ...crede ca e prea tanara ca sa nu-i placa ceva cu adevarat
Ceva special: colectioneaza aparate foto, dar ii si place sa le imparta cu altii