decembrie 10, 2010

Opriti miscarea [sau Stop Motion in romana]

Credeati ca ne-am oprit? Nununununu. Am lucrat, scris mailuri, discutat, gasit chestii pe Youtube, pentru ca ACUM sa va putem aduce asta:

Workshop de Stop-Motion cu Banda Foto [noi]. La Diverta.

Muhahaha! Ce e stop motionul? Pai...practic e puntea de legatura dintre fotografie si film. Este o tehnica de animare prin fotografiei. A face filmele cadru cu cadru si a se vedea asta. E super fain.

Ce e si mai fain e ca LUNI, de la 18:30, tinem un workshop GRATUIT de stop-motion la Diverta Plaza Romania. Partea cea mai tare e ca noi nu ne vom ocupa de filmele cu bugete IMENSE, ci de filmele facute de amatori sau din chestii care se gasesc pe oriunde. Dar de ce sa palavragim? Veniti si, pe langa faptul ca veti vedea niste stop-motion-uri foarte faine, la final TOTI vor realiza filme stop-motion. Pe loc. Si dupa aceea le vom viziona :)

Va asteptam, cu mic, cu mare, cu camere foto neaparat si cu trepeiede optional :)

Uite si stirea oficiala:

STOP MOTION!

Pasionatii de fotografie sunt invitati la un workshop de stop-motion. Ia-ti camera digitala si trepiedul (optional) si vino in Diverta Plaza Romania, luni, 13 decembrie, incepand cu ora 18:30.
Daca iti este cunoscut termenul de stop motion , atunci vei avea parte de foarte multa distractie.
Daca nu stii ce inseamna, atunci vei avea avea parte de multa creativitate.

*Stop Motion este arta de a anima prin fotografie. Bineinteles, exista variante cu buget imens ale filmelor de animatie prin tehnica de stop motion. Dar exista si amatori care au reusit sa faca filme de stop-motion foarte interesante, care merita discutate.
Organzitorii workshopului sunt cei de la Banda Foto.
Fiecare participant va avea ocazia de a-si crea propriul film de animatie stop-motion!

Ah, si, bineinteles, afisul a fost facut chiar de Maria noastra :D

Niciun comentariu: