decembrie 02, 2010

Comunitatefoto.ro - un nou concurs

Dragilor, întrucât știți cât de mult ne plac concursurile foto în care se cere creativitate, ne simțim obligați să vă povestim câte ceva despre concursul din Decembrie al prietenilor de la comunitatefoto.ro. Practic, e vorba de un concurs foto cu tema „În memoria toamnei”, cu premii foarte faine. După cum știți, și noi organizăm concursuri foto cu premii foarte faine, dar și al lor merită văzut și vă încurajăm să participați, întrucât cel sau cea care va câștiga...va primi ceva și din partea Banda Foto. Deci, intrați pe site-ul lor, http://comunitatefoto.ro și înscrieți-vă fotografia!

Comunitatefoto.ro lansează pe 1 decembrie o nouă ediţie din seria concursurilor lunare de fotografie, cu tema “În memoria toamnei” (în parteneriat cu NSCmall). Aceste concursuri sunt menite să-i provoace la creativitate pe toţi pasionaţii de fotografie, profesionişti sau nu.
Membrii comunităţii foto se pot bucura de facilităţile unice pe care le oferă www.comunitatefoto.ro, comparativ cu celelalte site-uri româneşti de profil, cea mai importantă inovaţie fiind sistemul de filtrare a fotografiilor prin screening. Concursurile lunare de fotografie vin în completarea acestor facilităţi şi susţin obiectivul general al portalului, acela de încurajare, susţinere şi promovare la scară largă a talentului fotografic.
Concursul lunii decembrie se va desfăşura astfel:
- 1-15 decembrie 2010 - înscrierea* participanţilor pe site-ul www.comunitatefoto.ro, cu o singură fotografie;
- 16-28 decembrie 2010 – jurizarea creaţiilor înscrise (80% votul juriului de specialitate; 20% votul publicului);
- 31 decembrie - anunţarea câştigătorilor.
*înscrierea este condiţionată de înregistrarea gratuită, în prealabil, ca membru al comunităţii.

Cele 3 creaţii câştigătoare vor fi răsplătite cu o mulţime de premii: un voucher de 100 euro (locul I), oferit de NSCmall (www.nscmall.ro), pentru achiziţionarea de accesorii sau aparate foto; reduceri de 20% la închirierea echipamentelor foto de pe www.inchirierefoto.ro, subdomenii proprii în cadrul comunităţii şi multe altele.

Parteneri media: Inchiriere Foto, Fotografa, Photolife, Modernism, Fotonatura, 4arte, Revista Echinox, Banda Foto, Ginger Group, revista Ambition, Veioza Arte, Peisaje Montane, Lume Buna, Evenimente Studenţeşti, revista HipMag şi Asociatia Manageri in Dialog.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitaţi website-ul nostru şi să vă alăturaţi reţelei noastre în plină expansiune, sau să ne contactaţi la următoarea adresă: info {cf} comunitatefoto.ro.
Comunitatefoto.ro a apărut în august 2009, şi s-a transformat, în numai un an, într-o adevarată platformă social media destinată celei de-a şasea arte. Comunitatea reuneşte cele mai reuşite fotografii ale unor tineri, amatori sau profesionişti, pasionaţi de acest domeniu, oferindu-le cel mai bun mediu în care aceştia să-şi expună şi analizeze munca. Membership-ul este gratuit şi nelimitat.

Niciun comentariu: