Dacă vă plac, publicăm și rețeta.
Iată cum arăta aluatul pentru cookies-urile negre (le veți regăsi mai jos):
Prima serie de cookies albe, a trebuit să le încercăm pentru a vedea cât de coapte sunt:
Erau bune, așa că le-am scos din cuptor și le-am declarat „făcute”:
Între timp s-au „făcut” și cele negre, așa că le-am scos și pe ele din cuptor (ele ne-au plăcut cel mai mult):
Am încercat să le împachetăm alternativ, una albă, una neagră. Aici sunt pachețelele înainte de a ajunge la „Vânătoarea de Fotografii” din seara aceea, pregătite pentru fiecare participant:
Probabil vă întrebați de ce facem noi cookies-urile, de ce nu le cumpărăm? Credem că atunci când facem ceva noi, toți împreună, ne ajută nu doar să relaționăm în echipă mai bine, dar atunci când vor ajunge la participanți cookies-urile sunt proaspete, chiar dacă este rece afară, cum a fost cazul la această „Vânătoare”. Vom reveni în viitor dacă vă plac pentru a vă prezenta aromele pe care le-am încercat cu succes până acum.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu