iulie 30, 2010

Ce...propunem? Idei pentru o Banda mai buna

Materiile cenusii s-au infierbantat si ne-am hotarat sa punem blogul asta in miscare din nou. Mica pauza de dupa "Vanatoarea de fotograrii" a fost nemaipomenita, dar dragostea pentru fotografie si benzi desenate nu ne da pace!

In primul rand, nu va ganditi ca s-au terminat comicurile. In niciun caz. Ele de-abia au inceput, urmeaza postari regulate, saptamanale. Link la comicurile de pana acum.

Iar pentru a va tine in priza, o data la doua saptamani vom organiza mini-concursuri foto pentru voi, mereu cu cate un premiu surpriza si cu teme creative.

Dar ne-am gandit recent si la o noua intorsatura pe care blogul o poate lua si care vine cam asa:

"Hai sa facem postari mai frecvente."
"Ma, nu stiu... M-am gandit la postarea de citate pe blog. Sa adaugam putina istorie a fotografiei, pentru cei mici si mari. Dar sunt deja prea multe site-uri care au asta."
"Atunci de ce nu punem, nu stiu, cate o poza faina?"
"Hmmm, ar putea merge. Si facem un fel de "featured", cu poze interesante, contemporane sau vechi, care ne plac."
"Da. Sau putem sa promovam participantii de la "Vanatoarea de Fotografii" care au site-uri personale pe care ni le-au trimis."
"Ok, de acord!"

A ramas scris in piatra! De luni, vom posta un link catre o imagine care ne-a placut de pe internet. Prin asta vrem sa scoatem la lumina ceea ce ne-a incantat ochii si sufletul. Fotografiile n-ar trebui sa ramana ascunse undeva pe-un blog personal. Trebuie sa calatoreasca, sa ajunga in concursuri, sa fie criticate, si ofere lectii. Asta e mana de ajutor de care fiecare fotograf are nevoie pentru a creste.

Speram sa va faca placere sa urmariti fotografiile si sa ne impartasiti si voi favoritele, eventual de pe blogurile personale.

Povestea continua, primii pasi i-am facut deja si speram sa fiti alaturi de noi in continuare! :)

Cam atat pentru acum. Distrati-va si anuntati-ne daca stiti ceva cu adevarat special.

Niciun comentariu: