iulie 05, 2010

Arta fotografica in strada

Photobucket

Avem o noua prietena in persoana Biancai, nimeni alta decat promotoarea "Romanian Papergirl", un proiect care ne-a adus aminte cat e de frumos sa aduci arta in strada.

"Romanian Papergirl" si-a inceput existenta anul acesta, imediat ce a venit primavara, in Martie. Si, plina de perseverenta a cules lucrari din toata tara, fara discriminare si cu o mare dragoste fata de tot ceea ce inseamna arta - by the people, for the people.

Asta este exact ceea ce vrem sa incurajam si stim ca si voi, inscrisii in "Vanatoarea de fotografii" veti reusi sa faceti arta pe traseul pe care il veti urma, arta personala, care va defineste.

Trimirerea lucrarilor la "Romanian Papergirl" s-a incheiat de putin timp, urmeaza expozitia, care va avea loc in August si mai apoi impartirea lucrarilor in strada, in frumoase role care vor amesteca atat creatii fotografice cat si ilustratii, pictura etc.

Sustinem din toata inima "Romanian Papergirl", ii multumim pentru ca ne este si ea prietena si alaturi de acest proiect care inspira va vom face si voua o surpriza. Trebuie doar sa va inscrieti in "Vanatoarea de fotografii" si sa participati cu entuziasm. Noi ne ocupam de restul! :)

Hai sa aducem si noi arta in strada!

Niciun comentariu: