martie 23, 2011

"Vezi Macro?" | Concurs fotografie 21 martie - 25 aprilie 2011



Fotografia MACRO isi cauta cei mai talentati ilustratori, odata cu venirea primaverii! Din acest motiv, te provocam sa raspunzi la intrebarea: „Vezi MACRO?”. Fi creativ, ia-ti aparatul si inscrie-ti creatia in competitie!

A 4-a editie din seria de concursuri lunare de fotografie special create pentru membriiCF este sponsorizata, ca si pana acum, de NSCmall si are un obiectiv precis: dorim sa aflam cum arata lumea ta privita prin lupa! E plina de culoare si detaliu?

Prima tema abordata in aceasta primavara a fost nascocita de echipa CF care si-a gasit inspiratia in fotografiile minunate publicate pe comunitate in ultimele luni. Si de aceasta data, se va efectua o preselectie a fotografiilor inscrise in concurs!

Toate creatiile artistice inscrise in competitie vor trece printr-un proces de preselectie. Doar cele mai bune 50 de fotografii vor ajunge in etapa de jurizare!

Va asteptam inscrierile!

Concursul se va desfasura astfel:

21 martie - 5 aprilie 2011 - inscrierile* participantilor pe site, cu o singura fotografie;

6 - 20 aprilie 2011 - jurizarea** creatiilor inscrise in competitie: 80% votul juriului de specialitate; 20% votul publicului;

25 aprilie 2011 - desemnarea castigatorilor

* inscrierea este conditionata de inregistrarea gratuita, in prealabil, ca membru al comunitatii ** se va efectua o preselectie a tuturor creatiilor inscrise in concurs. Doar cele mai bune 50 de fotografii vor ajunge in etapa de jurizare


Esti curios cine iti va aprecia creatia? E simplu! Toti vizitatorii CF si mai ales, membrii juriului: Bogdan Panait; Simona Andrei; Cosmin Atanasiu; Radu Carnaru si Marius Iancu.

Pentru cele mai reusite 3 fotografii inscrise in competitie, am pregatit premii variate:

Locul 1 voucher de 100 € oferit de NSCmall (videodigital.nscmall.ro) pentru achizitionarea de produse din magazinul online.

Locurile 1, 2, 3 – statut de membru premium; 20% reduceri la inchirierea echipamentelor foto de pe inchirierefoto.ro (www.inchirierefoto.ro), subdomenii proprii in cadrul comunitatii si multe altele.

Niciun comentariu: