martie 08, 2011

Oglinda oglinjoara

Neata tuturor.
Astazi 08.03.2011 (acum am aflat si eu in ce an suntem) am dat startul unui nou concurs de fotografie. Mai exact unei noi etape a concursului bilunar organizat de BandaFoto.
Ca sa recapitulam pentru cei care au deschis mai tarziu televizoarele (al meu lipseste cu desavarsire de 4 ani daca nu mai bine) BandaFoto a pus la cale o metoda prin care sa va trezeasca neuronu' plictisit de fumul si galagia continua din jur pe care inceara din rasputeri sa le ignore si sa puna mana de la mana, impreuna cu neuronu' mereu vesel si zglobiu, si sa realizeze cele mai interesante fotografii pe care tehnica fotografica si lumea fotografiei in general le-a descoperit pana acum in mediul online (si credeti-ma sunt cu sutele de zero-uri dupa un 1 si mai sunt si la o putere de ordiunul zecilor de miiiiiii) si nu numai. Adica sa va provoace la realizarea de fotografii creative (asta pentru cei care s-au pierdut in virgule si/sau paranteze precum aceasta aici de fata).
Tema de azi, si pentru urmatoarele doua saptamani este... glinzi (asta daca nu ati ghicit deja). Oglinzile sunt o mare fascinatie - pe cat de simple pe atat de bizare. Din acest motiv va rugam sa ne trimiteti fotografiile cele mai interesante si mai creativ realizate de voi in vederea desemnarii marelui castigator sau castigatoare. Daca nu vreti sa mergeti la posta - cu toate ca merita orice secunda pierduta acolo - ne puteti expedia fotografiile pe adresa noastra de facebook sau pe mailul nostru propriu si personal pastrat cu incredere deplina pe contul de gmail.
Si ca sa pastram aura de mister din spatele acestui concurs sau ca sa magia cu fum si oglinzi sa fie mai impresionanta premiul ramane si el un mister pentru voi insa va asiguram ca o sa va placa la nebunie. Mie imi place mult, ma gandesc chiar sa il pastrez pentru mine :-"
Pentru ca este destul de tarziu eu zic ca mai bine lasam fotografia sa vorbeasca in locul meu ca se pricepe mai bine.Hug Sim sim next time you'll se her or me :D

Niciun comentariu: