septembrie 27, 2010

Hai la a doua “Vânătoare de fotografii”!

Banda Foto vă invită să participaţi la a doua “Vânătoare de fotografii”, un joc de exploare urbană creat cu scopul de a „dezmorți” fotografii bucureșteni și de a-i face să privească dincolo de rutină și normele academice. Haideti să descoperim Bucureştiul noaptea, aşa cum nu am făcut-o până acum.

Prima ediție a „Vânătorii de fotografii” a adus împreună 42 de fotografi ce au reușit să creeze cadre originale și creative. După succesul primei ediții, Banda Foto organizează sâmbătă, 2 octombrie, la ora 19:00, cu startul în Parcul Izvor din capitală, a doua “Vânătoare de fotografii”.

Tema acestei de-a doua „Vânători” este lightpainting-ul. Încercând să aducă fotografia la un stadiu primar din care pot porni mii de direcții diferite, Banda Foto a decis să își provoace participanții să „picteze cu lumină”, la propriu. Așadar, participanților li se vor înmâna diferite surse de lumină. Apoi vor fi rugați să miște aparatele în voia instinctului, pe un traseu larg definit, cu un sigur punct obligatoriu, punctul de final. Cadrele rezultate nu vor urmări nicio normă sau regulă existentă în fotografie, doar simțul estetic al fotografului și fluidizarea luminilor.

La final, echipele participante vor fi găzduite de Terasa la Fotografi, iar cele mai creative vor fi premiate. Aşteptăm înscrierile voastre pe bandafoto.blogspot.com/p/inscriere.html

4 comentarii:

Diana D spunea...

Foarte draguta ideea, as fi participat si eu, daaar.. voi nu stiti ca pe 2 octombrie este concert OZZY?! :)

diana spunea...

Salut.

Ne putem inscrie si sambata pe loc?
Suntem vreo doi care nu stim exact ce facem sambata si nu vrem sa va incurcam daca nu putem veni.

Mersi,
Diana

Banda Foto spunea...

La ultima editie am acceptat inscrieri pe loc, deci va asteptam daca puteti veni :)

Banda Foto spunea...

@Foto Concerte Am planificat Vanatoarea inainte sa se anunte Ozzeh, deci, practic, el ar trebui sa stie ca era si Vanatoarea pe 2 :P In plus, la noi nu platesti bilet de intrare