septembrie 13, 2010

Banda Foto anunță...

*sunet de trompetă*

Lumini! Sunet! Acțiune! Nu, nu așa! Nu, chiar deloc...Hmmm... Acțiune, asta e bine. Dar...nu sunet. Nu acum. Lumini...da, lumini sună bine. Ahem:

Acțiune! Lumini! (da, acum sună bine)
Dragi fotografi ai Bucureștiului și nu numai! Cu plăcere în inimă și speranță în voce, Banda Foto, grupul prietenos care dorește să „instige la creativitate”, anunțăm DESCHISE înscrierile pentru A DOUA „VÂNĂTOARE DE FOTOGRAFII”! Evenimentul, unul ce sperăm că va fi mai mare decât cel de pe 17 iulie, va avea loc sâmbătă, 2 octombrie 2010, la ora 19:00, cu startul în Parcul Izvor din București!



Ca de obicei, înscrierea este GRATUITĂ, tot ceea ce cerem de la fotografi este să vină cu pasiunea și creativitatea la ei și, bineînțeles, cu aparatele foto digitale, pregătiți să exploreze mișcarea, luminile și umbrele Bucureștiului, toate acestea în timp ce lumina le va fi cea mai bună pensulă iar întunericul cea mai bună pânză.

Vă așteptăm să vă înscrieți, ca de obicei, aici, împreună cu o echipă de prieteni sau singuri (într-o echipă aleatorie sau singuratici în explorarea Bucureștiului).

Niciun comentariu: