iunie 23, 2010

O mini-Vanatoare


In mega-asteptarea "Vanatorii de fotografii" ne-am gandit sa te antrenam.

Cum?

Printr-un scurt concurs care va avea loc chiar aici pe blog.

Asa ca, fara prea multe introduceri, te invitam sa ne trimiti o fotografie care sa surprinda unul dintre cele mai romantice landmark-uri Bucurestene. Ne referim la inimile care au impanzit capitala in ultimele luni si care arata cam asa:



Nu avem nevoie CHIAR de poza de mai sus, dar suntem mai mult decat siguri ca vei gasi enorm de multe inimi prin Bucuresti, deci te invitam sa le fotografiezi (nu suntem pretentiosi - acceptam fotografii realizate cu cele mai performante aparate foto, dar si cu telefonul... pasiunea conteaza!) si sa ni le trimiti fie pe adresa banda.fotografica@gmail.com, fie direct pe wall-ul de Facebook.

Stim, astepti si o recompensa pentru fotografie. Ne-am gandit si la asta. Ne-am gandit sa iti oferim inca o mostra de talent din partea Mariei, ilustratoarea noastra proprie si personala, si sa iti concepem un Comix doar pentru tine. Da, vei fi starul unui comix! Cam cate persoane pot sa spuna asta, ei?! :D

Deci, ce mai astepti? Trimite fotografiile tale inimoase la: banda.fotografica@gmail.com sau posteaza direct pe wall-ul nostru, Banda foto!

Ready, steady... GO!

PS - ai termen pana pe 30 Iunie, ca sa incheiem luna cu stil.

3 comentarii:

Banda Foto spunea...

E o minune sa te trezesti de dimineata cu inimi in inbox :)

Am primit primele fotografii pentru concurs. Si mai asteptam!

Imparatul Utopic al Balcaniei spunea...

Bai, adica voi promovati mizgalirea peretilor orasului?

Banda Foto spunea...

Evident ca scopul nu este mazgalirea peretilor din Bucuresti! :)

O foarte frumoasa expozitie pe tema asta deja exista la Institutul Francez: http://www.institut-francais.ro/Exposition-photographique-des.html?lang=ro.

Inimile au umplut Bucurestiul de luni de zile, noi nu te invitam decat sa le imortalizezi (fotografic vorbind) si sa trimiti o fotografie pe adresa noastra.
Nu le consideram dovezi de vandalism, pentru ca au infrumusetat orasul - strambe sau perfecte, ne-au facut sa zambim si sunt parte din istoria vizuala a orasului acum. Sunt undeva in genul ireverent al graff-urilor de pe Arthur Verona.

De cand am lansat concursul insa, am invatat ca dragostea fata de oras are mai multe fete. Daca ne browse-uiesti pagina de Facebook a concursului, vei vedea ca inimile nu sunt doar clasicele (deja) graff-uri, si iau si alta forma: http://www.facebook.com/banda.foto

Asteptam si inima ta.