iunie 26, 2010

Promovarea continua la Noaptea Institutelor Culturale 2010!


Dupa "Street Delivery" a urmat "Noaptea Institutelor Culturale", unde am lasat flyerele cu Banda foto si Vanatoarea noastra de fotografii.
Ne-a prins somnul pana sa facem turul complet, dar ne-am simtit perfect si abia asteptam anul care vine ca sa o luam de la capat.


Am gasit, desigur, cele mai frumoase inimi expuse pe peretii Institutului Francez:




Si tortilla de patatas :)


Animatie!






Si o fascinanta expozitie retro:





Voi pe la ce Institute v-ati plimbat?


PS - flyerele au ajuns si langa Cafeneaua ACT, tot aseara:




iunie 25, 2010

Ep. 2 - In asteptarea Vanatorii de fotografii



Episodul 2 e gata, saga continua!


Dupa cum veti vedea, aventurile Bandei foto in Vanatoarea de fotografii se complica, se mai si explica, in curand totul va fi revelat, misterul va fi taiat cu cutitul! Arrrr!


Nu uitati sa ne adaugati la feed pentru a prinde si episoadel urmatoare, si cel mai important, pentru a fi alaturi de noi cand vom da mult asteptatul START la Vanatoare.


Ah, si sa nu uitam, ca sa va tinem antrenati, am lansat de curand un concurs, tot aici pe blog, pentru care va asteptam inimile. Nimic sinistru, urmariti doar acest link de CONCURS ca sa aflati totul :)



Photobucket


Photobucket


Photobucket

iunie 23, 2010

O mini-Vanatoare


In mega-asteptarea "Vanatorii de fotografii" ne-am gandit sa te antrenam.

Cum?

Printr-un scurt concurs care va avea loc chiar aici pe blog.

Asa ca, fara prea multe introduceri, te invitam sa ne trimiti o fotografie care sa surprinda unul dintre cele mai romantice landmark-uri Bucurestene. Ne referim la inimile care au impanzit capitala in ultimele luni si care arata cam asa:



Nu avem nevoie CHIAR de poza de mai sus, dar suntem mai mult decat siguri ca vei gasi enorm de multe inimi prin Bucuresti, deci te invitam sa le fotografiezi (nu suntem pretentiosi - acceptam fotografii realizate cu cele mai performante aparate foto, dar si cu telefonul... pasiunea conteaza!) si sa ni le trimiti fie pe adresa banda.fotografica@gmail.com, fie direct pe wall-ul de Facebook.

Stim, astepti si o recompensa pentru fotografie. Ne-am gandit si la asta. Ne-am gandit sa iti oferim inca o mostra de talent din partea Mariei, ilustratoarea noastra proprie si personala, si sa iti concepem un Comix doar pentru tine. Da, vei fi starul unui comix! Cam cate persoane pot sa spuna asta, ei?! :D

Deci, ce mai astepti? Trimite fotografiile tale inimoase la: banda.fotografica@gmail.com sau posteaza direct pe wall-ul nostru, Banda foto!

Ready, steady... GO!

PS - ai termen pana pe 30 Iunie, ca sa incheiem luna cu stil.

iunie 17, 2010

Comix + Foto = LOVE

Credem cu tarie ca artele trebuie sa colaboreze intre ele, sa fie fluide si adaptabile, sa se ajute.
Avem printre noi o viitoare ilustratoare de marca pe langa cei cativa fotografi pasionati (care estem!).

Asta a fost reteta care ne-a impins sa unim doua dintre cele mai palpitante arte ale momentului - fotografia si banda desenata. Avem deja un header (look up! you won't miss it!), si un prim episod anticipativ a ceea ce va urma.

Dupa cum probabil deja ai observat, incetul cu incetul construim pentru tine o poveste. Vrem sa iti prezentam "Vanatoarea" (urmeaza noi episoade... colectioneaza-le pe toate!) si sa te facem un personaj, alaturi de noi. Un personaj desenat, desigur!
Stim deja ca iubesti fotografia, dar daca pe parcurs reusim sa-ti trezim interesul si pentru povestile desenate, consideram ca ne-am atins scopul. Vei fi copil din nou, cu adevarat. Nu doar ca vei fotografia cu placere, dar iti vei aduce aminte de cand erai mic si privitor de desene animate, povesti desenate in carti vechi, nu-ti vei uita radacinile.


iunie 13, 2010

Ep 1: Incepe Vanatoarea de Fotografii la Banda Foto

Iată, doamnelor și domnilor, primul episod din ceea ce va deveni la un moment dat o sagă mai epică decât Twilight: Saga Bandei Foto!

Primul episod încearcă să descrie o mică mică mică parte din ceea ce se va întâmpla la primul eveniment al nostru: Vânătoarea de Fotografii. Mai multe detalii despre eveniment vor fi publicate curând pe blog, deci apăsați pe bookmark sau add to feed sau ce mai aveți voi prin browser ca să rămâneți la curent.

Ilustrația benzii desenate de mai jos a fost făcută de nimeni alta decât Maria, membră a Bandei Foto, mai jos semnată cu Inky :)[click pe imagine pentru a vedea versiunea ce poate fi citită]

P.S.: Pentru a vă înscrie ca să primiți mai multe detalii despre Vânătoare imediat ce vor apărea, dați click pe linkul de sus cu „Înscriere” și completați-vă datele.

Banda Foto incepe promovarea Vanatorii de Fotografii la Street Delivery 2010!


Suntem mici, dar crestem, iar promovarea e un job full-time. Insa atunci cand imbini utilul cu placutul parca lucrurile merg mai usor :)
Asa am ajuns in weekend-ul care tocmai s-a incheiat la cel mai antrenant eveniment urban din Bucuresti - Street Devliery, editia a 5-a. Si ne-am gandit sa imortalizam si pentru tine sufletul tanar al orasului Bucuresti.

















N-am mers insa cu mainile goale. Ne-am printat cele mai frumoase flyere, ca sa fim prezentabili, desigur, si-am impartit in stanga si in dreapta. Ne face placere sa te cunoastem si speram ca am nimerit viitori Vanatori de fotografii in imparteala noastra de flyere.



iunie 05, 2010

Vanatoarea incepe!

Sezonul s-a deschis si suntem in febra pregatirilor marii Vanatori.
Dar stati fara grija, nici o fiinta vie nu va suferi in urma traznailor pe care le punem la cale.

Pregatiti-va obiectivele foto mici si mari, demontabile si nu tocmai, chiar si aparatele foto de pe telefon, suntem pe punctul de a lua cu asalt Bucurestiul.

Prima intalnire va fi stabilita curand.

Inscriere (nu uitati sa va lasati e-mail-ul pentru a fi contactati cat mai curand posibil cu detaliile unei aventuri fotografice in oras).


Grabiti-va! Nu mai e mult!